Karaoke

work

Karaoke is zowat onze specialiteit geworden, het was de eerste activiteit die we bij ons ontstaan uitoefenden. In de loop van de jaren hebben we ons verder gespecialiseerd, zo waren we de eerste in de Benelux die karaoke op computer gingen gebruiken, gedaan met de vele CD's en Laser discs. We hebben er jaren over gedaan om de formaten over te zetten naar PC formaat, maar het resultaat mag er zijn. We beschikken over zeer uitgebreide songbooks van meer dan 16.000 titels, in verschillende talen : Engels, Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans.

Onze KJ's zorgen voor een vlot verloop van de avond en wisselen de karaoke af met muziek (meestal voorzien van clips). Hierdoor zijn we in staat om er een gezellige avond van te maken waarin niet alleen gezongen, maar ook flink gedanst wordt.

2 Formules

  • Basis karaoke - De basis karaoke bestaat uit een professionele zanginstallatie met karaoke computer, een scherm voor de mensen die zingen en een groot scherm voor het publiek. Natuurlijk wordt deze installatie ook voor U bediend door een KJ
  • Uitgebreide karaoke - Deze set bestaat uit de basis karaoke aangevuld met een volledige lichtbrug, hierdoor maakt U een echt evenement van Uw karaoke avond, door de lichteffecten zijn we in staat om een discotheek sfeer te creëren zodat het publiek helemaal uit de bol kan gaan.

Voor meer informatie ga naar onze contact pagina